Известие

Collapse
No announcement yet.

въпросче за чек панела

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпросче за чек панела

здравейте,колеги искам да питам-мойта кола е а.р.155 1.7 115к.с. 94г. без климатик,без абс БЕЗ ЧЕК ПАНЕЛ.само часовник отляво и за вратите(отворени-затворени)отдясно.та вапрос-може ли да взема чек панел от друга 155 и да я сложа на мойта кола и дали ще отчита изобщо
    ALFA ROMEO 155 1.7 TS 94г.

Мисля, че можеш, но...
    Трябва да си намериш казанчета за антифриза и течност за чистачките с датчици, датчик за нивото на маслото (под щеката, ако не се лъжа) и т.н. Инсталация към необходимите датчици в коша има прокарана със сигурност, затова предполагам (без да съм сигурен), че такава има и зад настоящия ти чек-панел някъде забутана. Лично мое мнение - достатъчно дивотия, занимавки и парички, за 5-6 лампички като екстра.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

мерси колега за бързия отговор.безаварийно на всички колеги.ще се разтърся за чекпанел
      ALFA ROMEO 155 1.7 TS 94г.

Comment

моита е точно същата,сложих другия панел и ми светва само от време на време лампата на маслото а мислех че няма да работи взех го заради часовника че моя беше заминал.няма смисъл от другите датчици просто си наблюдаваи колата от време и я проверяваи.това е

Comment

Working...
        X